loader image

Colegiul Cooperatist din Moldova

Absolvent CCM 2020, specialitatea Contabilitate, Robu Mihai:

Cei patru ani petrecuți în cadrul Colegiului au jucat un rol semnificativ în crearea mea ca personalitate, de aceea vin cu cele mai sincere mulțumiri Colegiului Cooperatist din Moldova!

Îmi aduc aminte și acum prima zi de colegiu, emoții, colegi noi și profesori necunoscuți, nu credeam că în acești patru ani vom fi atât de apropiați și vom avea o atmosferă atât de plăcută în instituție.

Îmi aduce o plăcere nemărginită când îmi aduc aminte de toate momentele petrecute, chiar și de cele puțin mai grele pentru că datorită lor am devenit un om mai puternic și am înțeles că pentru rezolvarea oricărei probleme e nevoie de timp și răbdare. Unul dintre lucrurile pe care le-am înțeles este că timpul trece foarte repede și când înțelegi aceasta deja 4 ani s-au scurs. Acum aș vrea să dau timpul înapoi, să simt din nou acele emoții și să mai trăiesc încă o dată acei patru ani frumoși. Relațiile dintre profesor-elev au fost atât de calde, iar fiecare profesor și-a pus câte o amprentă semnificativă în viața mea.

Mulțumesc mult dascălilor pentru răbdare, cunoștințe și insistența de a ne face mai buni. Închid ochii acum pentru o clipă și pătrund încă o dată în atmosfera orelor și pauzelor și înțeleg că au fost cei mai frumoși ani din viața mea!