JA University - шаблон joomla Продвижение

Articles

Generații noi de cooperatori

Distribuitori de speranțe

Tineri… Frumoși… Deschiși… Ambițioși… cu pasiune de a lucra acasă în RM și nu în străinătate…

Din primele zile de colegiu ne-am dat seama că putem lucra împreună, că putem dezvolta și genera noi idei, aspirații.

La CCM am descoperit un sistem de predare interesant și uman cu cadre didactice, care pe lângă stilul clasic de predare, prezintă informațiile sub forma unor discuții libere.

De-a lungul anilor de colegiu am avut parte de menținere și încredere, apreciere și recunoaștere din partea dascălilor la fel și de motivație, care ne va ajuta să ne croim propriul drum în viață, profesorii au fost cei care au zidit în noi seminția înțelepciunii, a cunoștinței, alături de care am crescut atât personal cât și profesional. Din primele momente am îndrăgit aspectele Merceologiei, realizând practica de inițiere în anumite întreprinderi , unde am acumulat experiența necesară.

Paralel cu studiile, am avut șansa de a ne implica și participa cu inițiativă în activitățile extracurriculare, etalându-ne talentul și colaborând împreună, indiferent de vârstă.

Vom păstra în suflet cele mai frumoase amintiri, vesele și unice momente care vor rămâne mereu tipărite în inimile noastre.

Ne mândrim că suntem astăzi absolvenții CCM și că pășim cu demnitate și conștiință pe drumul mare al vieții deschis pentru noi orizonturi și diverse oportunități. Specialitatea pe care am îmbrățișat-o ne va ajuta să ne valorificăm potențialul și să aplicăm la maxim cunoștințele acumulate pe parcursul anilor de studii.

Piața muncii este în continuă căutare a specialiștilor calificați cu înalte performanțe și este cert faptul că vom reuși să facem față tuturor cerințelor impuse, datorită eforturilor și perseverenței noastre.

Suntem recunoscători dascălilor, care ne-au îndrumat și luminat pe această cale. Lumina din ochii lor ne va servi drept călăuză pe tot parcursul vieții noastre. Le mulțumim profesorilor și le dorim discipoli pe potriva așteptărilor lor, realizări profesionale și succese pe tărâmul pedagogic.